Igraonica Family Kids

Pratite nas

deciji rodjendani vozdovac  deciji rodjendani vozdovac

 

Igraonica Family kids je kreativno opremljen prostor, površine 250m2 unutrašnjeg prostora koji se nalazi u Ljubićkoj 22, na Voždovcu, u Beogradu i namenjen je deci uzrasta od 3 do 14 godina.

Naše ljubazno osoblje učiniće Vama i Vašoj deci ugodan boravak proveden u najlepšem danu u godini, rodjendanu Vašeg mališana.

S toga Vas pozivamo da kod nas organizujete ovu nezaboravnu rođendansku proslavu ili krštenje sa predivnim fotografijama za večno pamćenje, obeležite polazak u školu, napravite oproštajnu priredbu za kraj obdaništa ili za prelazak u više razrede.

Osim toga, naša igraonica ispunjava Vaše želje i ideje organizujući pozorišnu predstavu, maskenbal, novogodišnju žurku, dovedemo mađioničare, ili napravimti neku drugu vrstu animacije  u skladu sa Vašom idejom.

Nudimo Vam provod u prijatnom ambijentu u kojem Vas dočekuje tim sastavljen od stručnog, edukovanog, ljubaznog i predusretljivog osoblja. Kreativne i inovativne igačke za decu  učiniće da se Vaše dete sa društvancetom oseća zadovoljno i ispunjeno kao u najlepšoj dečijoj bajci.

Organizujemo pozornicu koja se koristi za vreme pozorišnih i lutkarskih predstava a pored toga je adekvatno opremnljen prostor za igru mališana kada pažnja krene da se usmerava na kreaciju sopstvene igre.

Pružamo animaciju za decu u zavisnosti od uzrasta i interesovanja kao što su vođene radionice za oslikavanje lica prirodnim bojama, maske, karaoke, mini disko, lutkarsko pozorište, mini kviz i još mnogo toga.

Imamo izuzetan program sa video igrama na najnovijim igračkim konzolama Sony Playstation koje deci pružaju neviđenu zabavu. U ponudi takođe imamo sve najnovije igre, od fudbala, trkačkih vožnji pa do plesa i sportova sa skakanjem, pomeranjem, okretanjem a radi smo da prihvatimo i realizujemo i Vaše ideje ukoliko ih imate kako bismo udruženim snagama uticali na unapređenju motorike Vašeg deteta.

Igraonica poseduje savremeni klimatizaciono-ventilacioni sistem kao i grejanje koje čini da prostor odiše prijatnom temperaturom i kvalitetnim vazduhom.

Radno vreme igraonice:

Radnim danima od 14:30 do 21:00

Vikendom od 14:00 do 21:00

PONEDELJKOM NE RADIMO!

Organizaciju proslave dečijeg rođendana pravimo po Vašoj želji ili uz naš stručni tim. Torte možete sami doneti ili organizovati preko nas. U cenu je uračunato sve osim torte. Moguća je dodatna animacija u Vašoj ili našoj organizaciji (klovn, mađioničar, predstava…)

Termini za proslavu rođendana su:

– Radnim danima od 14:30h do 21:00h

– Vikendom od 10:00h do  21:00h