Šta treba da znate o našoj igraonici?

Dečija igraonica Voždovac Family Kids 

Decija igraonica Family kids se nalazi u ulici Ljubićka 22, Voždovac, Beograd. Prostire se na 250m2 prostora optimalno uređenog za prijatan boravak dece i njihovih roditelja. Naše ljubazno osoblje omogućiće vam da zajedno sa vašim mališanima uživate u čarima koje pruža naša igraonica. Deci su na raspolaganju 3D lavirint, pokretni točak, mini vrteška i bazen za skakanje, diskoteka i letnja bašta.

Kreativni sadržaj

Kako bi vaši mališani imali nezaboravan provod  osmislili smo poseban prostor u kome se nalaze brojni kreativni sadržaji: 3D lavirint, pokretni točak, mini vrteška,  bazen za skakanje, diskoteka i letnja bašta.

Odlična zabava

Igraonica je opremljen najsavremenijim konzolama X-BOX i NITENDO WII KINEKT. Konzole su smeštene u tihom delu igraonice, i pružaju vrhunsku interaktivnu zabavu za decu svih uzrasta.

Muzički program

Takođe posedujemo MINI DISKOTEKU, gde će Vaši malisani igrati i pevati uz najlepse dečije pesmice. Mališani će uživati u našim predstavama u interakciji sa našim stručnim animatorima.

NAŠA MISIJA

Mi smo dečija igraonica za dugogodišnjim iskustvom. Svrha našeg postojanja je nasmejano i srećno dete kao i zadovoljni roditelji. Uz najraznovrsnije sadržaje želimo da Vašem detetu pružimo nezaboravnu avanturu. Nasmejana lica animatora koji sa velikom predanošću obavljaju svoj posao učiniće da se Vaše dete oseti kao na drugoj planeti. Uživanje u gledanju dečje lepote i sreće, čini da i sami postanemo srećni. Upravo zato želimo da izmamimo osmeh na licu svakog deteta, da ga naučimo novim veštinama i da mu pomognemo da sklopi nova prijateljstva.

ZAKAŽITE VAŠ TERMIN VEĆ DANAS!!!

Proverite zašto smo najbolji! 

Ili pozovite na broj +381 64 55 28 602